Ik ben Raschella, moeder van twee prachtige dochters. Ik maak en ontwerp de lekkerste taarten.
Bakken en creatief bezig zijn is mijn passie. Ik hou ervan om iets moois te creƫren; ik ben dol op tekenen, ontwerpen en nieuwe dingen bedenken. Taarten bakken is mij met de paplepel ingegoten; mijn moeder maakt altijd de lekkerste (Antilliaanse) taarten.
Zes jaar geleden begon ik met het bakken van taarten voor mijn dochters' verjaardag en sindsdien heb ik de smaak echt te pakken. Vooral het creatieve aspect trekt mij erg aan. Steeds vaker kreeg ik vragen uit mijn omgeving naar mijn taarten en cupcakes. In het begin alleen van familie en vrienden, daarna ook van kennissen en onbekenden. Toen ben ik een blog gestart zodat men mij kon volgen en sinds januari 2016 is LeBakery officieel een bedrijf. Manlief helpt mij met het decoreren van de taarten, samen zijn wij een sterk team! Ik volg regelmatig workshops om mij nieuwe technieken eigen te maken en ook bezoeken wij regelmatig taartbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ook probeer ik steeds nieuwe smaken te ontwikkelen voor taarten en vullingen. Wij maken taarten geheel naar wens en wij ontwerpen ook taarten. De taarten kunnen opgehaald worden in Nootdorp (vlakbij Den Haag Ypenburg) maar het laten bezorgen van taarten is uiteraard ook mogelijk.

Elke taart is uniek en nieuwe uitdagingen gaan wij graag aan, bijna alles is mogelijk! Neem een kijkje in onze portfolio voor alle mooie en vooral lekkere taarten die wij hebben gemaakt en laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van ons werk, volg ons dan via Facebook en Instagram.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je een e-mail sturen naar info@lebakery.nl
Voor het plaatsen van een bestelling kun je het bestelformulier invullen.

Volg ons op social media!